Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă

A A A

Invitație la Moldova Business Week 2020

Publicat:Tue, 10/11/2020 - 17:05

Ambasada Republicii Moldova în Polonia are onoarea de a informa despre cea de-a 7-a ediție a Moldova Business Week (MBW-2020), care se va desfășura în perioada 19-20 noiembrie 2020.

Moldova Business Week este cea mai importantă platformă economică națională care permite explorarea oportunităților investiționale și posibilităților commercial-economice ale Republicii Moldova. Anul acesta evenimentul se va desfășura în format digital, asigurând un spațiu online sigur pentru participare și extinzând accesul la un număr mai mare de participanți din afara Republicii Moldova. Astfel, nu este nevoie să călătoriți în Moldova pentru a lua parte la eveniment și pentru a întâlni companii din Moldova. Este suficient să Vă înregistrați pe pagina evenimentului www.mbw.md.

Vă rugăm să rețineți că înregistrarea este importantă, deoarece doar cei care s-au înregistrat vor avea ocazia să participe la sesiunile de pitching și să se conecteze la peste 1000 de parteneri de afaceri, care conduc Republica Moldova către o economie digitală, durabilă și rezistentă.

Pentru înregistrare și detalii despre eveniment, vă rugăm să vizitați: www.mbw.md