Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă

A A A

Invitație la Moldova Business Week 2019

Publicat:Tue, 29/10/2019 - 17:08

Ambasada Republicii Moldova la Varșovia are onoarea de a invita oamenii de afaceri polonezi la cea de-a 6-a ediție a Moldova Business Week 2019, care va avea loc în perioada 13-16 noiembrie la Chișinău, Moldova.

Moldova Business Week este cea mai importantă platformă economică națională ce vine să prezinte politicile, reformele, tendințele și istoriile de succes ale antreprenorilor din Republica Moldova, elaborat pentru a Vă conecta la toate oportunitățile de afaceri din Moldova.

Programul din acest an include o agendă de 2 zile dedicată sectoarelor strategice ale Moldovei: TIC și BPO, Agroalimentare, Turism și Energie regenerabilă. Programul va include, de asemenea, domenii precum industriile creative și producția cinematografică.

Pentru prima dată, cea de-a patra ediție a Moldova Automotive Days va fi integrată sub umbrela Moldova Business Week, axată pe Mecatronică, Clusterizare și Cercetare & Dezvoltare. Forumul ProExport din 15 noiembrie Vă va permite să Vă întâlniți cu companiile locale relevante și să creați o rețea de afaceri.

Vă invităm să participați, să vă alăturați la cei peste 1000 de lideri și parteneri de afaceri pentru a #GrowInMoldova.

Participarea va fi posibilă în baza înregistrării online pe www.mbw.md – în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie.
Pentru orice întrebări sau informații, echipa Agenției de Investiții Vă rămâne la dispoziție: e-mail: mbw@invest.gov.md