Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă

A A A

Participarea Ambasadei la evenimentul de promovare 2024 Cultural HotSpot, organizat de Universitatea din Varșovia

Publicat:Tue, 21/05/2024 - 09:47

În ziua de 17 mai 2024, la Universitatea din Varșovia, a avut loc un eveniment cultural de prezentare a țărilor de origine a studenților din străinătate care studiază la această instituție, cu genericul 2024 Cultural HotSpot. Membrii Ambasadei Republicii Moldova în Polonia, împreună cu Maria-Blanca Tataru, studentă la Facultatea de Relații Internaționale a Universității, au realizat standul ”Republica Moldova”.

Ambasada a contribuit la amenajarea standului cu materiale de promovare a turismului și exponate de interes cultural. Broșurile, banerele, produsele naționale și alte obiecte expuse au trezit un viu interes printre vizitatori. Dânșii s-au interesat de oportunitatea de a călători în Republica Moldova, fiind impresionați îndeosebi de natura țării noastre, traseele turistice, agroturism, obiective etnoculturale, bucătăria națională și băuturile tradiționale moldovenești.

Evenimentul anual menționat este pe larg popularizat de către administrația Universității din Varșovia, care diseminează cu regularitate linkuri cu poze de la edițiile anterioare.

Totodată, misiunea a pus la dispoziție o serie de materiale promoționale video care au rulat pe parcursul desfășurării evenimentului.