Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Polonă

A A A

Comunicat de presă Adunarea anuală a soțiilor șefilor misiunilor diplomatice acreditate la Varșovia la Prima Doamnă a Poloniei

Publicat:Fri, 08/12/2023 - 10:22

La 7 decembrie 2023, în incinta Palatului Prezidențial din Varșovia, a avut loc adunarea anuală și recepția oficială oferite de către Prima Doamnă a Poloniei,Agata Kornhauser-Duda soțiilor șefilor misiunilor diplomatice. La eveniment a participat dna Angela Bodiu, soția ambasadorului.

În cadrul programului festiv soțiile șefilor misiunilor diplomatice acreditate la Varșovia au audiat alocuțiunea doamnei Agata Kornhauser-Duda, colindele de Crăciun interpretate de un colectiv de copii, precum și au întreținut convorbiri tete-a-tete cu Prima Doamnă a Poloniei.

Astfel, în cadrul comunicării mutuale dna Angela Bodiu a subliniat caracterul intens și dinamic al relațiilor bilaterale moldo-polone, perspectivele europene ale Republicii Moldova, precum și a mulțumit gazdei pentru sprijinul constant și susținerea de care se bucură țara noastră din partea Poloniei. De asemenea, Primei Doamne i-a fost oferit un cadou protocolar – o ie tradițională moldovenească.